Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Tool] Axis
Author Message
Blekota
Apprentice
*

Posts: 2
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Joined: Mar 2016
Reputation: 0



Post: #71
RE: [Tool] Axis
Hello, i would be rly glad if AXIS2 could work with injection or AXIS2 was able to use function of injection (FPS patch and game window resolution changer)?

Or is there any way how to make current AXIS2 compatible with client running with injection?

Thank you!
03-31-2016 08:58 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Khaos
Master
**

Posts: 595
Likes Given: 166
Likes Received: 82 in 51 posts
Joined: Mar 2012
Reputation: 11



Post: #72
RE: [Tool] Axis
Don't think Ben offers support for Injection. At least not that has ever been made aware to the community. Smile
04-02-2016 02:14 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Blekota
Apprentice
*

Posts: 2
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Joined: Mar 2016
Reputation: 0



Post: #73
RE: [Tool] Axis
I dont rly care about injection, i would just want to see FPS patch and game windows resolution option in Axis2 Smile
04-02-2016 06:27 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Nara
Apprentice
*

Posts: 24
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Joined: Jul 2014
Reputation: 0



Post: #74
RE: [Tool] Axis
Hello everyone. Installed Axis 2j, win8 64 and got this http://prntscr.com/d3ecrl
Running as administrator
11-06-2016 12:05 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Nara
Apprentice
*

Posts: 24
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Joined: Jul 2014
Reputation: 0



Post: #75
RE: [Tool] Axis
11-07-2016 09:52 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Ben
Sphere Developer
*****

Posts: 602
Likes Given: 2
Likes Received: 119 in 69 posts
Joined: Mar 2010
Reputation: 18

SphereCommunity

Post: #76
RE: [Tool] Axis
No idea about the first one, but the second means it did not load the language file.

AxisII's current version: 2.0.4j
AxisII SourceCode on Github
AxisII up to date changelog
[Image: btn_donate_SM.gif]
11-07-2016 11:40 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Nara
Apprentice
*

Posts: 24
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Joined: Jul 2014
Reputation: 0



Post: #77
RE: [Tool] Axis
(11-07-2016 11:40 PM)Ben Wrote:  No idea about the first one, but the second means it did not load the language file.

It's sad coz i have no idea too
11-08-2016 08:35 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Joshua
Apprentice
*

Posts: 5
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Joined: Apr 2012
Reputation: 0



Post: #78
RE: [Tool] Axis
When i try to open axis2 it doesn't do nothing. It never open Confused
03-17-2018 05:49 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.