Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
".nuke" not nuking properly
Author Message
bororeh
Apprentice
*

Posts: 12
Likes Given: 1
Likes Received: 0 in 0 posts
Joined: May 2016
Reputation: 0



Post: #1
".nuke" not nuking properly
Hello, guys!!

I'm having this issue with the .nuke command: it doesn't remove all objects in the area, as you can see in the picture below.

[Image: image.png]

Am I not using the command properly or is it not working as it is supposed to work? Also, in the Axis window there is a question mark indicating that field that I can't figure out what the input should be.


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
07-01-2020 04:49 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
bororeh
Apprentice
*

Posts: 12
Likes Given: 1
Likes Received: 0 in 0 posts
Joined: May 2016
Reputation: 0



Post: #2
RE: ".nuke" not nuking properly
How come no one answered this simple issue in almost 4 months?
10-18-2020 10:22 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
golfin
Journeyman
*

Posts: 183
Likes Given: 1
Likes Received: 27 in 24 posts
Joined: Nov 2017
Reputation: 0

Eranova

Post: #3
RE: ".nuke" not nuking properly
Because not many people come here, they are on a discord. Otherwise, the axis is an outdated program, for many people it does not work well. Use the nuke as a command directly in the game. (.nuke).
10-19-2020 07:04 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Jhobean
Journeyman
*

Posts: 91
Likes Given: 10
Likes Received: 0 in 0 posts
Joined: Jun 2019
Reputation: -1



Post: #4
RE: ".nuke" not nuking properly
This bug was reported and fix on sphere X. You have last version?
https://github.com/Sphereserver/Source-X/issues/412

https://www.uocryptonite.com/
11-06-2020 05:12 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Ben
Sphere Developer
*****

Posts: 612
Likes Given: 2
Likes Received: 123 in 70 posts
Joined: Mar 2010
Reputation: 18

SphereCommunity

Post: #5
RE: ".nuke" not nuking properly
All Axis does is send the .nuke command lol
If it doesn't work properly, it's not axis' fault

AxisII's current version: 2.0.4j
AxisII SourceCode on Github
AxisII up to date changelog
02-19-2021 09:46 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.