Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spawner
Author Message
VeTaL
Journeyman
*

Posts: 53
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Joined: May 2012
Reputation: 0



Post: #1
Spawner
How to place spawners properly? I select monster, set time, click "Place", but empty Worldgem appears.
After doubleclicking on it, i got message "you negate the spawn and activate it". But its always the same message, where is negation?

------

Tested it right now: i select a Daemon, create one, get his id.
Then, i create a spwaner, More1 = "c_daemon_with_sword".
Looking like, at this stage everything is ok: gem turns into a small sprite of daemon.

Now, i set spawner's MoreP = 1,1,5: 1 minute min, 1 minute max, 5 is distance.
Waiting for some minutes, nothing happens...
Clicked on spawner, "you negate the spawn and activate it".
Waiting for some minutes, nothing happens...
Clicked on spawner again, "you negate the spawn and activate it".
Waiting for some minutes, still nothing happens...
05-05-2012 07:57 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Ben
Sphere Developer
*****

Posts: 612
Likes Given: 2
Likes Received: 123 in 70 posts
Joined: Mar 2010
Reputation: 18

SphereCommunity

Post: #2
RE: Spawner
To use the Axis spawner properly, you have to "Place" the spawn, then use "Init" to initialise the spawn...

AxisII's current version: 2.0.4j
AxisII SourceCode on Github
AxisII up to date changelog
05-05-2012 10:41 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
VeTaL
Journeyman
*

Posts: 53
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Joined: May 2012
Reputation: 0



Post: #3
RE: Spawner
Hm, pretty simple Smile

Problems are:
1) Minor one. I have Axis's spawner settings like this
[Image: 1336222953-clip-39kb.png]
but in game i see this
[Image: 1336223017-clip-66kb.jpg]

2) Middle one. After placement, i got messages like this. Should i ingore them?
[Image: 1336223073-clip-34kb.jpg]

3) The worst: timer is counting, but i see no monsters in 10 minutes (timer is [1;2] minutes).
Is it supposed to do some additional steps like activation?
Hm.. just placed spawner of NPC and it spawns immediately
Another issue: i had placed spawner of 4 zombies
[Image: 1336225049-clip-69kb.jpg]
(This post was last modified: 05-05-2012 11:38 PM by VeTaL.)
05-05-2012 11:07 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
VeTaL
Journeyman
*

Posts: 53
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Joined: May 2012
Reputation: 0



Post: #4
RE: Spawner
Why this disco take place? There should be 4+4+2+5=15 creatures in that area.
[Image: 1336230351-clip-121kb.jpg]
(This post was last modified: 05-06-2012 08:08 AM by VeTaL.)
05-06-2012 01:06 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Ben
Sphere Developer
*****

Posts: 612
Likes Given: 2
Likes Received: 123 in 70 posts
Joined: Mar 2010
Reputation: 18

SphereCommunity

Post: #5
RE: Spawner
I'd have to say that what Axis does seems to be right... the problem would be after within sphere Smile

AxisII's current version: 2.0.4j
AxisII SourceCode on Github
AxisII up to date changelog
05-06-2012 11:43 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
VeTaL
Journeyman
*

Posts: 53
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Joined: May 2012
Reputation: 0



Post: #6
RE: Spawner
Okay then, i'll ask in Sphere forum - definitely, i'm not the first one, who need spawners Smile
05-07-2012 12:15 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.