Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Login problem
Author Message
jexnico
Journeyman
*

Posts: 181
Likes Given: 95
Likes Received: 3 in 3 posts
Joined: Jan 2014
Reputation: 0



Post: #1
Login problem
Good afternoon people.
Well, i migrated my sphere 56b to 56d (last build) and am having a login issue with some players.
After the second or third (most of the time) login attempts, sphere understands that the player is ONLINE, even though they are OFFLINE and will not let the player connect

I noticed that i get some console errors

Code:
14:20:DEBUG: thread (2728)  |  # | __ function __ |  ticks passed from previous function start
14:20:DEBUG:>>         2728     |  0 |      NetworkManager::processAllInput | +0
14:20:DEBUG:>>         2728     |  1 |           NetworkInput::processInput | +16
14:20:DEBUG:>>         2728     |  2 |            NetworkInput::processData | +0
14:20:DEBUG:>>         2728     |  3 |            NetworkInput::processData | +0
14:20:DEBUG:>>         2728     |  4 | NetworkInput::processUnknownClientData | +0 <-- exception catch point (below is guessed and could be incorrect!)
14:20:DEBUG:>>         2728     |  5 |         CClient::xProcessClientSetup | +0
14:20:DEBUG:>>         2728     |  6 |            CClient::Login_ServerList | +0
14:20:DEBUG:>>         2728     |  7 |                       CClient::LogIn | +0
14:20:DEBUG:>>         2728     |  8 |                       CClient::LogIn | +0
14:20:CRITICAL:"Access Violation" (0xfb646), in NetworkInput::ProcessNewClient() #1 "messages  - setup"

After

Code:
16:30:WARNING:4c:Bad Login 1 (The account entered is already being used)

I can only get back to normal if i restart the server, but after a while the error returns.

Can anybody help me?
Thanks
10-17-2019 04:31 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Satvet
Journeyman
*

Posts: 85
Likes Given: 30
Likes Received: 6 in 6 posts
Joined: Sep 2015
Reputation: 0



Post: #2
RE: Login problem
if you do it this way, there will be no problem

sphere.ini

Quote:ClientLoginMaxTries=0
ClientLoginTempBan=0

I had the same problem
Quote:06:59:DEBUG:__ thread (11524) __ | # | _____________ function _____________ | __ ticks passed from previous function start __
06:59:DEBUG:>> 11524 | 0 | NetworkManager::processAllInput | +0
06:59:DEBUG:>> 11524 | 1 | NetworkInput::processInput | +0
06:59:DEBUG:>> 11524 | 2 | NetworkInput::processData | +0
06:59:DEBUG:>> 11524 | 3 | NetworkInput::processData | +0
06:59:DEBUG:>> 11524 | 4 | NetworkInput::processUnknownClientData | +0 <-- exception catch point (below is guessed and could be incorrect!)
06:59:DEBUG:>> 11524 | 5 | CClient::xProcessClientSetup | +0
06:59:DEBUG:>> 11524 | 6 | CClient::Login_ServerList | +0
06:59:DEBUG:>> 11524 | 7 | CClient::LogIn | +0
06:59:DEBUG:>> 11524 | 8 | CClient::LogIn | +0
06:59:CRITICAL:"Access Violation" (0xfb896), in NetworkInput::ProcessNewClient() #1 "messages - setup"
come on eyw.

Errors triggers success.
(This post was last modified: 10-18-2019 04:14 AM by Satvet.)
10-17-2019 10:19 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
[+] 1 user Likes Satvet's post
jexnico
Journeyman
*

Posts: 181
Likes Given: 95
Likes Received: 3 in 3 posts
Joined: Jan 2014
Reputation: 0



Post: #3
RE: Login problem
(10-17-2019 10:19 PM)Satvet Wrote:  if you do it this way, there will be no problem
Quote:ClientLoginMaxTries=0
ClientLoginTempBan=0

I had the same problem
Quote:06:59:DEBUG:__ thread (11524) __ | # | _____________ function _____________ | __ ticks passed from previous function start __
06:59:DEBUG:>> 11524 | 0 | NetworkManager::processAllInput | +0
06:59:DEBUG:>> 11524 | 1 | NetworkInput::processInput | +0
06:59:DEBUG:>> 11524 | 2 | NetworkInput::processData | +0
06:59:DEBUG:>> 11524 | 3 | NetworkInput::processData | +0
06:59:DEBUG:>> 11524 | 4 | NetworkInput::processUnknownClientData | +0 <-- exception catch point (below is guessed and could be incorrect!)
06:59:DEBUG:>> 11524 | 5 | CClient::xProcessClientSetup | +0
06:59:DEBUG:>> 11524 | 6 | CClient::Login_ServerList | +0
06:59:DEBUG:>> 11524 | 7 | CClient::LogIn | +0
06:59:DEBUG:>> 11524 | 8 | CClient::LogIn | +0
06:59:CRITICAL:"Access Violation" (0xfb896), in NetworkInput::ProcessNewClient() #1 "messages - setup"
come on eyw.

I will try test now
10-17-2019 11:27 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Coruja
Sphere Developer
*****

Posts: 902
Likes Given: 5
Likes Received: 212 in 175 posts
Joined: Jul 2012
Reputation: 6

Dimension Shard

Post: #4
RE: Login problem
It seems that you're using an new build, but not the latest, so try update to latest build to check if it's working fine
10-18-2019 08:44 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
[+] 1 user Likes Coruja's post
jexnico
Journeyman
*

Posts: 181
Likes Given: 95
Likes Received: 3 in 3 posts
Joined: Jan 2014
Reputation: 0



Post: #5
RE: Login problem
Yes Coruja, i downloaded the latest build of 56d and still kept giving these network errors
10-18-2019 11:47 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Coruja
Sphere Developer
*****

Posts: 902
Likes Given: 5
Likes Received: 212 in 175 posts
Joined: Jul 2012
Reputation: 6

Dimension Shard

Post: #6
RE: Login problem
Try download latest build again and copy/paste the error here, if it still returning error probably it should be another different error
11-05-2019 06:33 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
[+] 1 user Likes Coruja's post
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.