The following warnings occurred:
Warning [2] Use of undefined constant SAPI_NAME - assumed 'SAPI_NAME' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 3388 - File: inc/functions.php PHP 7.4.33-nmm7 (Linux)
File Line Function
/inc/functions.php 3388 errorHandler->error
/showthread.php 116 build_archive_link
Warning [2] Use of undefined constant IN_ARCHIVE - assumed 'IN_ARCHIVE' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 3331 - File: inc/functions.php PHP 7.4.33-nmm7 (Linux)
File Line Function
/inc/functions.php 3331 errorHandler->error
/inc/functions.php 3324 build_forum_breadcrumb
/showthread.php 195 build_forum_breadcrumb
Warning [2] Use of undefined constant IN_ARCHIVE - assumed 'IN_ARCHIVE' (this will throw an Error in a future version of PHP) - Line: 3331 - File: inc/functions.php PHP 7.4.33-nmm7 (Linux)
File Line Function
/inc/functions.php 3331 errorHandler->error
/showthread.php 195 build_forum_breadcrumb






Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Locked Dungeon Chests
Author Message
Nachtmusique
Journeyman
*

Posts: 89
Likes Given: 0
Likes Received: 6 in 6 posts
Joined: Mar 2012
Reputation: 0



Post: #1
Locked Dungeon Chests
I'm looking for a locked chest in a dungeon which auto refills with loot on restock. I'm assuming this already exists, but I couldn't find how it works. I can script it myself if need be, but it seems like this would already be a part of sphere.
03-07-2015 01:58 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
XuN
Sphere Developer
*****

Posts: 852
Likes Given: 102
Likes Received: 156 in 119 posts
Joined: Jul 2013
Reputation: 30



Post: #2
RE: Locked Dungeon Chests
There are t_spawn_item, which you can fill with your needs there ... but there's no 'base' script of this.
03-08-2015 02:02 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Nachtmusique
Journeyman
*

Posts: 89
Likes Given: 0
Likes Received: 6 in 6 posts
Joined: Mar 2012
Reputation: 0



Post: #3
RE: Locked Dungeon Chests
Will it work inside a container? I've used axis to create item spawns, but it doesn't seem to work inside a container.
03-08-2015 08:21 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
darksun84
Sir Spamalot
****

Posts: 1,687
Likes Given: 245
Likes Received: 162 in 151 posts
Joined: Mar 2012
Reputation: 35



Post: #4
RE: Locked Dungeon Chests
You can spawn an item template.

Example:
PHP Code:
[TEMPLATE test_loot]
CATEGORY Test Script
Subsection 
Templates
Description 
Loot
CONTAINER
=i_test_chest
ITEM
= { i_katana 1 i_mace 1 }
ITEM= { i_bow 1 i_crossbow 1 }

[
ITEMDEF i_test_chest]
Name Test chest
Id 
i_chest_metal
ON
=@Create
    color
=colors_black
    type 
t_container_locked 

Then with Axis, you have to spawn test_loot (not i_test_chest)
(This post was last modified: 03-08-2015 09:21 AM by darksun84.)
03-08-2015 09:17 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Nachtmusique
Journeyman
*

Posts: 89
Likes Given: 0
Likes Received: 6 in 6 posts
Joined: Mar 2012
Reputation: 0



Post: #5
RE: Locked Dungeon Chests
Perfect! That was exactly what i was looking for. I was under the impression that spawning a template would respawn the container and all, but if the items restock inside the existing container, then this is precisely what I wanted. Thanks a bunch!
03-08-2015 01:54 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 4 Guest(s)