Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[How to] New Rides
Author Message
darksun84
Sir Spamalot
****

Posts: 1,671
Likes Given: 237
Likes Received: 161 in 150 posts
Joined: Mar 2012
Reputation: 33



Post: #11
RE: [How to] New Rides
Weird, are you copying the right file to the original folder ? Confused
08-26-2015 10:15 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Osirirs
Journeyman
*

Posts: 73
Likes Given: 6
Likes Received: 4 in 2 posts
Joined: Feb 2014
Reputation: 2



Post: #12
RE: [How to] New Rides
Yeah totally, I tried multiple times, like I said I was able to change the name of the item but never the anim field. I dont get it should be working. Ill try getting another uo fiddler, I think mine is an older version, or perhaps mul editor ??
08-27-2015 02:43 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
darksun84
Sir Spamalot
****

Posts: 1,671
Likes Given: 237
Likes Received: 161 in 150 posts
Joined: Mar 2012
Reputation: 33



Post: #13
RE: [How to] New Rides
I did some changes to mount times ago, a part that save thing, i put the value in the anim field in decimal format instead of hexadecimal.
(This post was last modified: 08-27-2015 03:34 AM by darksun84.)
08-27-2015 03:34 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Osirirs
Journeyman
*

Posts: 73
Likes Given: 6
Likes Received: 4 in 2 posts
Joined: Feb 2014
Reputation: 2



Post: #14
RE: [How to] New Rides
Oh ! That was the problem ! It works when I enter the hex in decimal ! Only thing is... Its kind of buggy, my bear leaves a trail of itself o.O xD


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
08-27-2015 08:02 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
darksun84
Sir Spamalot
****

Posts: 1,671
Likes Given: 237
Likes Received: 161 in 150 posts
Joined: Mar 2012
Reputation: 33



Post: #15
RE: [How to] New Rides
I had a similar problem with horses, now i can't test but i 'll check tomorrow Big Grin
(This post was last modified: 08-27-2015 08:43 AM by darksun84.)
08-27-2015 08:42 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
[+] 1 user Likes darksun84's post
darksun84
Sir Spamalot
****

Posts: 1,671
Likes Given: 237
Likes Received: 161 in 150 posts
Joined: Mar 2012
Reputation: 33



Post: #16
RE: [How to] New Rides
My problem was caused because the horse animation field had the wrong number (840 instead of 200), but in your case it seems correct( 0d5 -> 213) Confused .
08-27-2015 08:30 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Osirirs
Journeyman
*

Posts: 73
Likes Given: 6
Likes Received: 4 in 2 posts
Joined: Feb 2014
Reputation: 2



Post: #17
RE: [How to] New Rides
Thats what I thought, Ill see if theres another ID for the animation, its weird,
I remember adding mounts once and I didnt have that problem ..ill try something tonight and give an update afterwards ^^ thanks darksun !
08-28-2015 02:45 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.