Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autoloop corpse
Author Message
massis87
Journeyman
*

Posts: 82
Likes Given: 0
Likes Received: 1 in 1 posts
Joined: Jan 2017
Reputation: 0

D&W 8thAge

Post: #1
Autoloop corpse
someone have an autoloot (my corpse) script for take all items in my body and put on my backpack without bugs?

There are worse ways to understand the sense of the word: no. Ranting
10-05-2017 06:15 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
darksun84
Sir Spamalot
****

Posts: 1,687
Likes Given: 246
Likes Received: 162 in 151 posts
Joined: Mar 2012
Reputation: 35



Post: #2
RE: Autoloop corpse
Try this:
Code:
[TYPEDEF t_corpse]
ON=@DClick
if <link> == <src>
FORCONT <uid> 0  //we don't need to search in the subcontainers, just grab them.
   bounce
ENDFOR
src.sysmessage @70 You auto-looted your corpse
endif
(This post was last modified: 10-05-2017 07:44 PM by darksun84.)
10-05-2017 07:44 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
massis87
Journeyman
*

Posts: 82
Likes Given: 0
Likes Received: 1 in 1 posts
Joined: Jan 2017
Reputation: 0

D&W 8thAge

Post: #3
RE: Autoloop corpse
also loot hair and beard. but dont display in backpack. is it normal?

There are worse ways to understand the sense of the word: no. Ranting
10-07-2017 03:58 PM
Visit this user's website Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
darksun84
Sir Spamalot
****

Posts: 1,687
Likes Given: 246
Likes Received: 162 in 151 posts
Joined: Mar 2012
Reputation: 35



Post: #4
RE: Autoloop corpse
It loots the beard and hair ?
10-07-2017 07:16 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
massis87
Journeyman
*

Posts: 82
Likes Given: 0
Likes Received: 1 in 1 posts
Joined: Jan 2017
Reputation: 0

D&W 8thAge

Post: #5
RE: Autoloop corpse
   

one corpse is dclicked (autoloot, but loot hairs and beard xD)
on corpse isnt dclicked.

There are worse ways to understand the sense of the word: no. Ranting
10-08-2017 01:24 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
darksun84
Sir Spamalot
****

Posts: 1,687
Likes Given: 246
Likes Received: 162 in 151 posts
Joined: Mar 2012
Reputation: 35



Post: #6
RE: Autoloop corpse
Code:
[TYPEDEF t_corpse]
ON=@DClick
if <link> == <src>
FORCONT <uid> 0  //we don't need to search in the subcontainers, just grab them.
   if (<type> != t_hair) && (<type> != t_beard)
        bounce
    endif
ENDFOR
src.sysmessage @70 You auto-looted your corpse
endif
Should works now
10-08-2017 01:33 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
massis87
Journeyman
*

Posts: 82
Likes Given: 0
Likes Received: 1 in 1 posts
Joined: Jan 2017
Reputation: 0

D&W 8thAge

Post: #7
RE: Autoloop corpse
yep i fix like that.
corpes keep 2 items into it.

There are worse ways to understand the sense of the word: no. Ranting
10-09-2017 10:13 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
darksun84
Sir Spamalot
****

Posts: 1,687
Likes Given: 246
Likes Received: 162 in 151 posts
Joined: Mar 2012
Reputation: 35



Post: #8
RE: Autoloop corpse
that's the beard and hair i think Big Grin
10-09-2017 08:16 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)