![]() |
I've big problem.. - Printable Version +- SphereCommunity (https://forum.spherecommunity.net) +-- Forum: Sphere 0.56d (/Forum-Sphere-0-56d) +--- Forum: General Help (/Forum-General-Help) +--- Thread: I've big problem.. (/Thread-I-ve-big-problem) |
RE: I've big problem.. - ograso - 03-21-2015 01:59 AM (03-20-2015 05:12 AM)AlcorUO Wrote: i cant speak much english now i write turkish n try google translate pls. Abicim tabikide sendpacket ile yapılır yapılan işlem. Ama bunun ne olduğunu söyleyebilmek için öncelikle bilgi olmalı. Yoksa nereye bakılacak, neresi fixlenecek. Eğer boyle bir tecruben var ise console üzerinden aldığın bilgileri paylaşki burdaki yazılımcılar oturup duzenleme yapsınlar. Bu şekilde bir çözüm olmaz RE: I've big problem.. - AlcorUO - 03-22-2015 12:12 PM Hocam türk olduğumuzu bukadar belli etmeyelim bence ? Konunun 1. sayfasında 2. mesajıma bakarsan konsolda hiçbir hata görünmediğini direk kapandığını belirttiğimi görebilirsin hatta konsol log'u resmi bile eklediğimi görebilirsin. Bu bir hata yada bir durum değil spherenin port giriş çıkış ilişkisini sınırlandırmaları yada buraya bir döngü eklemeleri gerekiyor. Şuan için network adapter kurdum birnebze engel ancak bunu yapan bi yolunu bulup illaki tekrar yapacak benim yaptığım kesin bi çözüm değil. Yeterince ingilizce bilsem zaten yazıcam ancak belki bi türk çıkarda yazdığımı çeviri eder umuduyla yazdım ben buraya.. Sory for tukish i cant speak mch english. he ask anytihnk for problem.... |