Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Scripts Not Loading
Author Message
twiz
Apprentice
*

Posts: 2
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Joined: Mar 2019
Reputation: 0



Post: #1
Scripts Not Loading
Completely new to this. Downloaded Sphere today.

I have no spawns in my map. When I look on the wiki, the forums, or custom scripts, they say to just drop scripts in the \scripts folder and it should work.

I have scripts that came with it in the scripts folder.

Sphere server picks them up, with a few errors since I accidentally grabbed non-".scp" files.

I even added them to 'spheretables.scp' because there was a line that said "// Insert custom files here //".

Thanks in advance.
03-24-2019 10:52 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Leonidas
Master
**

Posts: 275
Likes Given: 3
Likes Received: 12 in 11 posts
Joined: May 2013
Reputation: 1



Post: #2
RE: Scripts Not Loading
You have to extract the "worldfiles.zip" to your save folder.
03-24-2019 01:44 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Coruja
Sphere Developer
*****

Posts: 859
Likes Given: 4
Likes Received: 202 in 166 posts
Joined: Jul 2012
Reputation: 6

Dimension Shard

Post: #3
RE: Scripts Not Loading
Code:
WARNING:(spheretables.scp,34)'scripts/sphere_book.scp' not found
WARNING:(spheretables.scp,37)'scripts/sphere_events_human.scp' not found
these files got removed from script pack some days ago, so you can safely remove these "sphere_book.scp" and "sphere_events_human.scp" lines from your spheretables.scp

also note that sphere scripts must have .scp file extension, so if you want use these extra scripts of "/add-on" folder, you must extract these zip files to another folder instead edit spheretables.scp making it read the .zip file
03-24-2019 04:01 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
twiz
Apprentice
*

Posts: 2
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Joined: Mar 2019
Reputation: 0



Post: #4
RE: Scripts Not Loading
Cleaned up the scripts being loaded. Only error is with the barber. If I remove it there, I get an error about the afro somewhere else.


So I've tried a different approach and grabbed "Amon Spawner OSI LIKE" and followed the directions in the 'Spawner' file. Now I'm getting spawns, but a bunch of "Bad Spawn Point" errors.

So I'm not sure if I should care that much about those errors. There will only every be one player (me) on the shard. I'm using it as an interactive map for DnD. I use the spawns instead of rolling for encounters during travel or camping.
Thoughts?

Also, I'm trying to figure how to link AxisII to my game, but I'm not sure if I should start a new thread or if someone can just point me to instructions for that.


Thanks again.
03-25-2019 12:34 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
golfin
Journeyman
*

Posts: 111
Likes Given: 1
Likes Received: 12 in 11 posts
Joined: Nov 2017
Reputation: 0

Drd Online

Post: #5
RE: Scripts Not Loading
(03-25-2019 12:34 AM)twiz Wrote:  ...
Also, I'm trying to figure how to link AxisII to my game, but I'm not sure if I should start a new thread or if someone can just point me to instructions for that.

Create a new thread for sure. DnD interests me. I also make it.
03-25-2019 05:46 AM
Visit this user's website Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.