Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Old status bar
Author Message
Doberman
Apprentice
*

Posts: 29
Likes Given: 2
Likes Received: 0 in 0 posts
Joined: May 2012
Reputation: 0



Post: #1
Old status bar
Hello!
Where I can download DLL that returns "Old Status Gamp"?
07-03-2018 07:37 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
golfin
Journeyman
*

Posts: 65
Likes Given: 1
Likes Received: 2 in 2 posts
Joined: Nov 2017
Reputation: 0

Drd Online

Post: #2
RE: Old status bar
Nowhere!. The Status Bar resolves the Client.exe script. But you can create your own, even if the original one runs.
09-21-2018 03:06 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Atilla209
Apprentice
*

Posts: 6
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Joined: Oct 2018
Reputation: 0



Post: #3
RE: Old status bar
(09-21-2018 03:06 AM)golfin Wrote:  Nowhere!. The Status Bar resolves the Client.exe script. But you can create your own, even if the original one runs.

Tell me how Golfin! Big Grin
řekni mi jak si dokážeme udělat vlastní prosím! Big Grin
11-06-2018 12:27 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
golfin
Journeyman
*

Posts: 65
Likes Given: 1
Likes Received: 2 in 2 posts
Joined: Nov 2017
Reputation: 0

Drd Online

Post: #4
RE: Old status bar
I did not get it yet but basically I would try using Timer. Somewhere on the forum I found a method I wanted to divorce.

https://forum.spherecommunity.net/Thread...next+stats
11-06-2018 03:23 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.