Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
How to run on ECs?
Author Message
jdchixin
Apprentice
*

Posts: 49
Likes Given: 9
Likes Received: 0 in 0 posts
Joined: Feb 2013
Reputation: 0



Post: #1
How to run on ECs?
The ECS has the IP address of the external network, but after setting in ini, running the server will prompt the port error.
When I set the IP in the INI file to 127.0.0.1, it works, but I can't connect from the outside.

I wasted a lot of time to experiment. Only 51A server can run, and other servers will report error.

In ECS the Monitoring IP and network IP is different´╝îset 127.0.0.1 or Monitoring IP it can work,but can't connect, set network IP,it can't run.
04-17-2020 08:56 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
jdchixin
Apprentice
*

Posts: 49
Likes Given: 9
Likes Received: 0 in 0 posts
Joined: Feb 2013
Reputation: 0



Post: #2
RE: How to run on ECs?
Does anyone know? ECS Cloud Server
04-17-2020 07:10 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.