Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Buff OF_buff bar not working
Author Message
xtronchox
Apprentice
*

Posts: 23
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Joined: Mar 2020
Reputation: 0



Post: #1
Buff OF_buff bar not working
I would like to use the buffer bar on client 6 but I don't know why it only shows on clients> = 7. I find it very strange since it is supposed to work with clients> = 5.0.2 ML. Any ideas?

In sphere.ini I have OF_buff activated


thanks!
05-20-2020 09:06 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Coruja
Sphere Developer
*****

Posts: 987
Likes Given: 5
Likes Received: 224 in 186 posts
Joined: Jul 2012
Reputation: 7

Dimension Shard

Post: #2
RE: Buff OF_buff bar not working
Do you have FeatureML=01 enabled on sphere.ini?
05-21-2020 12:52 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
xtronchox
Apprentice
*

Posts: 23
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Joined: Mar 2020
Reputation: 0



Post: #3
RE: Buff OF_buff bar not working
(05-21-2020 12:52 PM)Coruja Wrote:  Do you have FeatureML=01 enabled on sphere.ini?

yes, i have 01 in this opcion.

I have test in 56b 56c 56d y sphere x and... the same thing happens in all. Only run this bar in client >7 and I don't want to use client7 because there are problems of map visualization in some areas
05-21-2020 08:28 PM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Coruja
Sphere Developer
*****

Posts: 987
Likes Given: 5
Likes Received: 224 in 186 posts
Joined: Jul 2012
Reputation: 7

Dimension Shard

Post: #4
RE: Buff OF_buff bar not working
You already have FeatureML=01 and OF_Buffs enabled on sphere.ini, so everything seems to be fine at server-side

If you're using some launcher to open the client, try connect on server without any launcher to check if it works. If it still occur even without any launcher, maybe this should mean that some recent OSI client patch 7.x.x.x broke something at client-side
05-24-2020 08:54 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
xtronchox
Apprentice
*

Posts: 23
Likes Given: 0
Likes Received: 0 in 0 posts
Joined: Mar 2020
Reputation: 0



Post: #5
RE: Buff OF_buff bar not working
(05-24-2020 08:54 AM)Coruja Wrote:  You already have FeatureML=01 and OF_Buffs enabled on sphere.ini, so everything seems to be fine at server-side

If you're using some launcher to open the client, try connect on server without any launcher to check if it works. If it still occur even without any launcher, maybe this should mean that some recent OSI client patch 7.x.x.x broke something at client-side

Yes Coruja. I am using ORION to start ... surely I have ORION some error with clients <6

Thanks!!
05-25-2020 12:23 AM
Find all posts by this user Like Post Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)

This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.